Dostava na adresi do 4 radna dana

Besplatna dostava za narudzbe preko 99.99 KM!!!

Kupovina na rate putem Intesa Sanpaolo shopping kartice

Uputstvo za ĐAK karticu

Kompanija Đak sport je za sve svoje kupce osmislila program lojalnosti. Članstvo je besplatno i ostvaruje se isljučivo na lični zahtjev. Korisnik Đak kartice može postati svaka punoljetna osoba sa prebivalištem u BiH koja stavi na raspolaganje obavezne podatke navedene u pristupnici. Vlasnicima Đak kartice omogućavaju se specijalne pogodnosti samo za članove kluba, popusti na određene grupe artikala kao i redovna obavještenja o novitetima, akcijama, sniženjima i ekskluzivnim ponudama za članove kluba. Sve pogodnosti namijenjene vlasnicima kartice se oglašavaju na prodajnim mjestima i na zvaničnim sajtovima Đak d.o.o. Bijeljina – www.djaksport.ba i  www.thespot.ba gdje se u svakom trenutku možete upoznati i sa aktuelnim pravilnikom. Proces povezivanja odnosno apliciranja je jednostavan i sastoji se iz nekoliko koraka.

1. Neophodno je da ste registrovani korisnik na sajtu i da ste prijavljeni odnosno ulogovani sa svojim nalogom. Tada imate mogućnost da pristupite Vašem korisničkom panelu. Dovoljno je da zaustavite kursor na Vašem imenu i prezimenu i otvoriće se padajući meni, u okviru koga su: moj profil, lista želja, istorija, moje adrese, đak kartica i odjava.

2. Odaberite dio Đak kartica. Na ovoj stranici imate dvije mogućnosti. Prva mogućnost je, ukoliko već posjedujete Đak karticu, jer ste za istu aplicirali u nekom od naših maloprodajnih objekata popunjavanjem pristupnice kod kolega na kasi, da je povežete sa Vašim nalogom na sajtu, kako biste koristili pogodnosti i pri online kupovini. Potrebno je da u dijelu Poveži karticu lojalnosti upišete broj koji se nalazi na poleđini kartice, ispod bar koda. Nakon toga idete na dugme dodaj karticu.

Nije neophodno da nalog na sajtu i Đak kartica glase na istu osobu, ali važno je naglasiti da se Đak kartica može povezati samo sa jednim nalogom na sajtu.

Druga mogućnost je za one kupce koji, do sada nisu bili članovi kluba odnosno vlasnici Đak kartice. U tom slučaju potrebno je da popunite tražene podatke: ime, prezime, ime jednog roditelja, pol, datum rođenja (važno je napomenuti da se ne upisuje, već je potrebno kliknuti na to polje i odabrati podatke u kalendaru) adresu, mjesto stanovanja (odabrati u padajućem meniju i ukoliko nije u ponudi odabrati opštinu), broj telefona. Na kraju, neophodno je da se upoznate sa uslovima korišćenja kartice odnosno sa pravilnikom loyalty programa i da obilježite da se sa istim slažete. Nakon toga, idite na dugme napravi karticu.

3. Na istoj stranici će pisati obaveštenje da ste uspešno povezali odnosno aplicirali za Đak karticu.

4. Elektronska Đak kartica će biti na Vašem profilu u najkraćem mogućem roku. Dovoljno je da osvježite stranicu, da ponovo uđete na Vaš korisnički panel, u dio Đak kartica. Na stranici će biti prikazan broj Vaše kartice, koliko imate bodova na raspolaganju, koja je kategorija Vaše kartice, koliko nedostaje za narednu kategoriju, kao i datum i tačno vrijeme povezivanja kartice sa nalogom.

5. Istovremeno će i na Vaš email stići potvrda da ste uspješno aplicirali za Đak karticu.

Još jednom napominjemo da se u slučaju online apliciranja za Đak karticu ista dobija isključivo u elektronskom obliku. Da biste bili u mogućnosti da Đak karticu koristite u našim maloprodajnim objektima, za ostvarivanje prava na povrat odnosno sakupljanje poena ili trošenje postojećih, neophodno je da kolegama na kasi kažete da posedujete karticu, da se ulogujete na svoj nalog i da im date na uvid elektronsku karticu. Druga mogućnost je da napravite screenshot Vaše kartice koji ćete dati kolegama na uvid. Datum i vrijeme povezivanja kartice sa nalogom je izuzetno važno, jer od tog trenutka, svaka porudžbina koju kreirate na sajtu je evidentirana na kartici i iznos koji Vam nedostaje za narednu kategoriju biće manji. Ostvaren povrat odnosno dobijeni poeni se evidentiraju na kartici i samim tim su Vam na raspolaganju 20. dana od dana kucanja računa, zbog zakonskog roka od 14 dana za zamjenu ili povrat poručenog artikla. Ukoliko iskoristite pravo na zamenu, ostvarujete povrat poena koji je naveden za artikal koji ste odabrali kao zamenski, 20. dana od dana kucanja novog računa. Ukoliko ostvarite pravo na povrat poručenog artikla, gubite pravo na povrat poena. Važno je naglasiti da u ponudi ima i modela čijim poručivanjem se ne ostvaruje povrat poena. Na sajtu je za svaki artikal jasno istaknuto da li postoji i koliki povrat poena dobijaju kupci čiji je nalog povezan sa karticom u trenutku poručivanja, kao što je istaknuto u narednom primeru. Važno je naglasiti da skupljene poene možete iskoristiti isključivo u našim maloprodajnim objektima.

U slučaju da na stranici artikla nije istaknuto koliki je povrat, poručivanjem proizvoda se ne dobijaju poeni. Ukoliko postoji nešto što nije navedeno u ovom uputstvu ili Vam je potrebno dodatno pojašnjenje možete nas kontaktirati na broj 055/490-170 ili na mail onlinebih@djaksport.com

CALL CENTAR

e-mail

055/490-170

onlinebih@djaksport.com

radnim danima 09-16h

subotom 09-13h

© 2024 The Spot Izrada Smart Web