Dostava na adresi do 4 radna dana

Besplatna dostava za narudzbe preko 99.99 KM!!!

Kupovina na rate putem Intesa Sanpaolo shopping kartice

Kurirska isporuka na teritoriji Bosne i Hercegovine

Rok Isporuke

Rok za isporuku je od 2-4 radna dana. Subotom i nedjeljom se ne vrši dostava.

Status porudžbine možete provjeriti slanjem zahtjeva, u kome je potrebno da nam navedete samo ID broj porudžbine na email onlinebih@djaksport.com ili nas kontaktirajte pozivom na broj 055/490-170

U najkraćem roku poslaćemo Vam odgovor.

Sarađujemo sa X Express kurirskom službom. Na dan isporuke kurir Vas poziva na broj telefona koji ste ostavili prilikom kreiranja porudzbine kako biste potvrdili adresu preuzimanja.

Preuzimanje pošiljke

Kurirska služba isporučuje pakete na adresi navedenoj za dostavu u periodu od 8h do 16h. Potrebno je da u tom periodu budete dostupni na broj telefona naveden prilikom kreiranja porudžbine i da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Kurir ima obavezu da svaku pošiljku uruči za dva radna dana. Ukoliko niste na adresi prilikom prvog pokušaja dostave, pozvaće Vas kurir kako bi dogovorili novi termin isporuke. Ukoliko Vas ni drugog puta ne pronađe na adresi, pošiljka nam se vraća.

Prilikom preuzimanja pošiljke preporučuje se da vizuelno pregledate paket. Ukoliko primijetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen ili postoji neslaganje u iznosu otkupnine, odbijte prijem pošiljke i odmah nas kontaktirajte na broj 055/490-170 ili putem e-maila na adresu onlinebih@djaksport.com

Troškovi dostave

Dostava je besplatna za sve porudžbine čija je ukupna vrijednost preko 99.99KM. Za porudžbine čija je ukupna vrijednost do 99.99KM troškovi dostave iznose 9.95KM.

PDV je uračunat u cijenu troškova dostave.

CALL CENTAR

e-mail

055/490-170

onlinebih@djaksport.com

radnim danima 09-16h

subotom 09-13h

© 2024 The Spot Izrada Smart Web