Kurirska isporuka na teritoriji Bosne I HercegovineRok Isporuke

Status porudžbine možete provjeriti slanjem zahtjeva, u kome je potrebno da nam navedete samo ID broj porudžbine na email office@thespot.ba ili nas kontaktirajte pozivom na broj 055/490-170


U najkraćem roku poslaćemo Vam odgovor.

Preuzimanje pošiljke

Kurirska služba isporučuje pakete na adresi navedenoj za dostavu u periodu od 8 do 16h. Potrebno je da u tom periodu budete dostupni na broj telefona naveden prilikom kreiranja porudžbine i da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Ukoliko niste na adresi prilikom prvog pokušaja dostave, pozvaće Vas kurir kako bi dogovorili novi termin isporuke. Ukoliko Vas ni drugog puta ne pronađe na adresi, pošiljka nam se vraća.

Prilikom preuzimanja pošiljke preporučuje se da vizuelno pregledate paket. Ukoliko primjetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen ili postoji neslaganje u iznosu otkupnine odbijte prijem pošiljke i odmah nas kontaktirajte na broj 055/490-170 ili putem e-maila na adresu office@thespot.ba


Troškovi dostave

Dostava za porudžbine čija je ukupna vrijednost preko 99KM je besplatna. Za porudžbine čija je ukupna vrijednost do 99KM troškovi dostave iznose 7KM.

Ukoliko nakon kreiranja porudžbine, čija je ukupna vrijednost preko 99KM, što znači da je dostava besplatna, odustanete od kupovine nekog artikla, čime se ukupna vrijednost porudžbine smanjuje na iznos ispod 99KM, automatski će biti obračunati troškovi dostave u iznosu od 7KM.

U slučaju zamjene poručenog artikla u nekom od naših maloprodajnih objekata, ukoliko kolege mogu obaviti zamjenu na licu mjesta, zamjena je besplatna.

Ukoliko se zamjenski artikal šalje na adresu iz drugog maloprodajnog objekta, troškove dostave, u iznosu od 7KM snosi kupac.

U slučaju zamjene poručenog artikla, koju organizuju operateri kontakt centra preko kurirske službe, troškove preuzimanja proizvoda koji se mijenja i dostave zamjenskog artikla snosi kupac, što ukupno iznosi 7KM.

PDV je uračunat u cijenu troškova dostave