Kurirska isporuka na teritoriji Bosne I HercegovineRok Isporuke

Rok za isporuku je od 2-5 radnih dana. Status porudžbine možete provjeriti slanjem zahtjeva, u kome je potrebno da nam navedete samo ID broj porudžbine na email office@thespot.ba ili nas kontaktirajte pozivom na broj 055/490-170


U najkraćem roku poslaćemo Vam odgovor.

Preuzimanje pošiljke

Kurirska služba isporučuje pakete radnim danima na adresu u periodu od 8 do 16 časova. Subotom i nedjeljom se ne vrši dostava. Potrebno je da u tom periodu budete dostupni na broj telefona koji ste naveli prilikom kreiranja porudžbine i da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Ukoliko niste na adresi prilikom prvog pokušaja dostave, pozvaće Vas kurir kako bi dogovorili novi termin isporuke. Ukoliko Vas ni drugog puta ne pronađe na adresi, pošiljka nam se vraća.

Prilikom preuzimanja pošiljke preporučuje se da vizuelno pregledate paket. Ukoliko primjetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen ili postoji neslaganje u iznosu otkupnine odbijte prijem pošiljke i odmah nas kontaktirajte na broj 055/490-170 ili putem e-maila na adresu office@thespot.ba


Troškovi dostave

Dostava za porudžbine čija je ukupna vrijednost preko 99KM je besplatna. Za porudžbine čija je ukupna vrijednost do 99KM troškovi dostave iznose 7KM.

U našim maloprodajnim objektima moguće je izvršiti zamjenu isključivo za veličinu, ukoliko artikal imaju na stanju.

Ako kupac želi za izvrši zamjenu za drugi artikal, zamjena se vrši preko online-a. U tom slučaju, potrebno je da pozovete naš Call centar na broj telefona 055/490-170 ili da nas kontaktirate na email office@thespot.ba kako biste dobili potrebne instrukcije.

PDV je uračunat u cijenu troškova dostave