Dostava na adresi do 4 radna dana

Besplatna dostava za narudzbe preko 99.99 KM!!!

Kupovina na rate putem Intesa Sanpaolo shopping kartice

NAČIN PLAĆANJA

Način plaćanja

Ukoliko ste se odlučili za kupovinu naših proizvoda putem sajta, pružamo vam mogućnost plaćanja na 2 različita načina:

  • POUZEĆEM

    Kada odaberete način plaćanja pouzećem to podrazumijeva plaćanje isključivo gotovinom, prilikom preuzimanja paketa od kurira. Kurir Vam naplaćuje otkupninu u iznosu Vaše porudžbine. Savjet je da pripremite tačan iznos.
  • PLATNIM KARTICAMA

    Na sajtu je moguće plaćanje platnim karticama Visa, MasterCard ili Maestro odobrenim od strane banke izdavaoca za online, odnosno internet plaćanje. Odabirom ovog načina plaćanja, nakon što potvrdite narudžbenicu, bićete preusmjereni na sajt banke, gdje vršite unos podataka sa platne kartice i obavljate plaćanje. Ukoliko je transakcija uspješna bićete vraćeni na naš sajt sa obavještenjem da je plaćanje uspješno obavljeno. U slučaju da plaćanje nije uspjelo, bićete vraćeni na naš sajt sa informacijom o neuspjelom plaćanju i moćićete da ponovite plaćanje ili da izaberete drugi način plaćanja. Novčana sredstva su Vam rezervisana sve do momenta izrade računa kada se vrši naplata sa sajta banke. Ukoliko poručeno ne bude za isporuku dobićete obavještenje, a banci će biti proslijeđen zahtjev za deaktivaciju rezervacije po toj transakciji.
    Za korisnike kreditnih kartica Banke Intese postoji mogućnost plaćanja na rate, na period otplate do 6 mjesečnih rata, za porudžbine preko 100KM. Ukoliko plaćate platnim karticama inostranih Banaka izdavalaca, KM iznos transakcije će biti konvertovan u Vašu valutu prema kursu Narodne Banke BiH. Pri zaduživanju Vaše platne kartice, već konvertovan iznos će se konvertovati u Vašu lokalnu valutu, prema kursu koji primijenjuju operateri platnih kartica. Zbog navedenih konverzija moguće je da dođe do male razlike u cijeni koja je naplaćena od cijene koja je iskazana na našem sajtu.

U skladu sa članom 33. Zakona o zaštiti potrošača, ako potrošač ostvari pravo na odustanak od ugovora, smatra se da ugovor nije ni zaključen i nastaju obaveze propisane članovima 34. i 35. ovog zakona. Kod ugovora o prodaji robe koji se zaključuje izvan poslovnih prostorija ili na daljinu, trgovac je dužan da vrati potrošaču sredstva koja je platio po osnovu ugovora. Kupac može očekivati povrat novca samo u slučaju da je poručeno vraćeno u istom stanju u kome je isporučeno odnosno nekorišćeno, neoštećeno i u originalnoj ambalaži. Trgovac je dužan da potrošaču bez odlaganja vrati iznos koji je potrošač platio po osnovu ugovora, a najkasnije u roku od 14 dana. Novac se kupcu vraća isključivo uplatom na tekući račun. Ukoliko je pri kupovini odabran način plaćanja pouzećem, kupac je u obavezi da prilikom povrata kupljene robe priloži popunjen obrazac Izjava o odustanku od ugovora zaključenog na daljinu, gde je neophodno navesti broj tekućeg računa na koji se može izvršiti uplata novca. Ako je odabrano plaćanje platnom karticom, povrat novca se obavlja na račun sa kog je i obavljeno plaćanje. U slučaju da je plaćanje obavljeno sa deviznog računa ili sa računa inostranih banaka nije moguće izvršiti uplatu na isti, već je neophodno dostaviti broj dinarskog tekućeg računa.

CALL CENTAR

e-mail

055/490-170

onlinebih@djaksport.com

radnim danima 09-16h

subotom 09-13h

© 2024 The Spot Izrada Smart Web