Dostava na adresi do 4 radna dana

Besplatna dostava za narudzbe preko 99.99 KM!!!

Kupovina na rate putem Intesa Sanpaolo shopping kartice

Uputstvo za naručivanje

Da li ste znali da sve artikle koje smo spremili za Vas, možete poručiti putem našeg sajta na vrlo brz i jednostavan način?

Važno je naglasiti da narudzbu možete izvršiti kao gost ili kao registrovani korisnik. Sve što je potrebno da uradite je da pronađete artikal koji želite i ostavite Vaše podatke, a mi ćemo se potruditi da Vam sva roba koju ste naručili stigne u roku od 2-4 radnih dana.

Ukoliko želite da se registrujete, na početnoj strani, u gornjem desnom uglu idite na opciju Moj nalog, pa zatim popunite podatke koji se traže od Vas. 

Nakon registracije prelazimo na pretragu artikala.

Kako biste ubrzali i olakšali svoju pretragu možete koristiti filtere koji se nalaze na početnoj strani sajta, odnosno, izborom pola ili određene kategorije, na vrlo brz i jednostavan način ćete doći do informacije o željenim artiklima. Ukoliko odaberete određenu grupu u glavnoj pretrazi, sa lijeve strane će se pojaviti filteri koji će Vam olakšati put pretrage ka željenom artiklu. U filterima ćete imati ociju da birate veličinu, boju artikla i sl.

Kada se odlučite za određeni artikal, kliknite na odgovarajuću veličinu artikla, a zatim ga stavite u korpu.

Kada to uradite, u gornjem desnom uglu (Korpa) pojaviće se novi prozor koji vam nudi mogućnost da vidite stvari koje se nalaze u korpi, ukupnu cijenu poručenih artikala, kao i mogućnost direktnog odlaska na NAPLATU, odnosno unos podataka o kupcu.

Klik na NAPLATU Vas vodi na novo polje, gdje ćete unijeti sve podatke o kupcu koji su potrebni da bi se narudzba uspješno kreirala (crvenom zvjezdicom su označena obavezna polja unosa).

Zatim imate polje Način dostave. U tom polju nije potrebno ništa mijenjati (X ekspres kurirska služba je automatski izbor).

U posljednjoj koloni imaćete opciju da izaberete način plaćanja.

Plaćanje može da se izvrši pouzećem - plaćanjem po preuzimanju, i platnom karticom (moguće plaćanje na rate).

Ukoliko izaberete kartično plaćanje, virtuelni POS terminal će Vas voditi kroz uputstvo, gdje će se od Vas tražiti određeni podaci, kako bi završili narudzbu.


Nakon što ste izabrali opciju koja Vam najviše odgovara, prelazimo na finalni korak, a to je klik Naručite.

Nakon klika Naručite, pojaviće se porudžbenica koju možete odštampati ili jednostavno zabilježiti ID broj porudžbenice.

Imajte u vidu da je ID broj svake porudžbenice jedinstven.

Ovim korakom se završava proces online porudžbine, a roba koju ste poručili će Vam stići u roku od 2-4 radna dana.

Dostava je besplatna za sve porudzbine čija je ukupna vrijednost preko 99.99KM. Za porudžbine čija je ukupna vrijednost do 99.99KM, troškovi dostave iznose 9.95KM.

Ukoliko u toku procesa naručivanja budete imali bilo koji problem, uvijek Vam je na raspolaganju naš Call centar 055/490-170 koji radi radnim danima od 09 do 16 časova i subotom od 09 do 13 časova ili email onlinebih@djaksport.com.

 

CALL CENTAR

e-mail

055/490-170

onlinebih@djaksport.com

radnim danima 09-16h

subotom 09-13h

© 2024 The Spot Izrada Smart Web